BEOGRAD NA VODI: Niču još DVE ZGRADE

Autor: Republika

Vesti

18.10.2017

12:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle završetka ploče podruma i prizemlja, počeli su nadzemni radovi na stambenim zgradama BW Vista i BW Parkview, dve nove stambene zgrade u okviru Beograda na vodi.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Beograd na vodi niče dobrim tempom

U toku je izgradnja zidova i stubova na ploči prizemlja na obe zgrade, a tokom narednog meseca će na gradilištu biti postavljena i tri krana. BW Vista i BW Parkview, koje su deo prve faze izgradnje Beograda na vodi, primiće prve stanare 2019. godine.

- Obe zgrade biće visoke po 82 metra, sa po 23 sprata i sadržaće moderne stambene jedinice različitih veličina – od studio apartmana do četvorosobnih stanova. Ponuda u BW Vista i BW Parkview biće upotpunjena prodavnicama, restoranima i kafićima na podijumu, dečijim igralištem i obdaništem - kažu iz preduzeća "Beograd na vodi", javlja "Blic".

Obe stambene zgrade nalaze se nedaleko od budućeg hotela smeštenog u Kuli Beograd, kao i u blizini BW Galerije, budućeg tržnog centra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading