Vesić: Rad komunalnog sistema u najboljem interesu građana

Autor:

Vesti

08.06.2020

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grad Beograd i sindikat zaposlenih u komunalno - stambenoj delatnosti Srbije ima veoma dobru saradnju, koja je usmerena ka pružanju komunalnih usluga koje su u najboljem interesu za građane prestonice, poručio je danas zamenik gradonačelnika Goran Vesić.

RepublikaFoto: Grad Beograd

Vesić je povodom Petog kongresa sindikata zaposlenih u komunalno - stambenoj delatnosti istakao da je važno što komunalni sistem dobro posluje, te da je za budućnost još značajnije da se usluga poboljša, na čemu se, kako navodi, vode zajednički napori.

- Srećan sam što je saradnja Grada Beograda sa sindikatom takva da mi nismo na različitim stranama i što se zajednički pripremamo kako da ostvarimo što bolje uslove za ljude koji radi u komunalnom sistemu, tako da možemo da pružimo dobru uslugu građanima Beograda - rekao je.

Foto: Grad Beograd

Vesić smatra da je jedna od najvažnijih stvari u komunalnom sistemu grada to što su za poslednje četiri godine uvećane plate, ali i da je važno da se na njihovom dodatnom povećanju još više radi.

- Najvažnije je da zajednički rešavamo probleme i da novac bude usmeren ka pružanju dobrih komunalnih usluga - podvukao je Vesić.

Foto: Grad Beograd

Predsednik sindikata komunalaca Beograda i kandidat za predsednika Sindikata zaposlenih u komunalno-stambenoj delatnosti Srbije Aleksandar Radojević ističe rad komunalne delatnosti i naglašava značaj "prenošenja" delatnosti Grada i na ostatak Srbije, izražavajući nadu za nastavak uspešne saradnje sa Gradom.

Foto: Grad Beograd

U toku su izbori za predsednika sindikata komunalnih preduzeća Srbije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading