BITKA ZA VRAČAR! Sergej i Tadić izlaze na izbore sa trećinom odbornika, A TVRDE DA ĆE POBEDITI?!

Autor: Republika

Vesti

10.06.2020

16:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najeli se bunike, pa ne znaju šta pričaju! Pokret slobodnih građana Sergeja Trifunovića i Tadićeva Stranka slobode i pravde, koji su na jedvite jade uspeli da sakupe potpise za učestovanje na izborima na Vračaru, sad tvrde da će pobediti?!

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Boris Tadić

Dvojac bez kormilara raskrinkao je nekadašnji predsednik ove beogradske opštine Branimir Kuzmanović.

RepublikaFoto: Tanjug/O. TOSKIĆ
Branimir Kuzmanović

- Trudim se par dana da izbegavam gunđanje zbog opozicione liste na Vračaru. Imam tamo poznanike i po nekog prijatelja. Sve ok. Ne mislimo isto o tome Ipak, radi istine Sa 30% kandidata ne može se dobiti 50% odbornika. Besmisleno je govoriti o pobedi. Svedite se na istinu, please - napisao je Kuzmanović na Tviteru.

Odgovorio mu je član Predsedništva SDS Konstantin Samofalov.

- Pobedićemo na izborima SNS. A tebe cemo da pitamo kako su naprasno nestale krivične prijave nekim glavešinama tadašnjeg rukovodstva opštine Vračar posle izbora 2016., nakon sto je opština predata naprednjacima. Da bismo se, bas kako ti kažeš, sveli na istinu. Pozdrav - naveo je Samofalov.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading