(FOTO) STRAH U OČIMA! Za jedan dan u Beogradu se sve promenilo: Ponašanje građana govori više od svake statistike o virusu

Autor:

Vesti

30.06.2020

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krizni štab doneo je odluku da smo svi u obavezi da nosimo maske kada se nađemo u zatvorenom prostoru, jer je situacija u našoj zemlji prilično zabrinjavajuća s obzirom na to da se broj obolelih od korone iz dana u dan uvećava.

Shodno odluci stručnjaka građani su za samo 24 sata ponovo navukli maske na lice, iako smo se prilično dugo ponašali kao da virusa nikada nije ni bilo u našoj zemlji.

Tako smo danas imali prilike da u tržnim centrima, gradskom prevozu, pa čak i u slobodnoj šetnji na otvorenom vidimo savezne građane sa maskama, dok im se u očima i te kako vidi zabrinutost i strah, što ni jedna statistika ne može da dočara.

Podsetimo, u Republici Srbiji je do 15 časova 30. juna 2020. godine registrovano ukupno 14.564 potvrđena slučaja COVID 19. Od poslednjeg izveštaja testirani su uzorci 8.377 osoba od kojih je 276 pozitivno, preminule su tri osobe, objavljeno je na sajtu Covid19.rs

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading