(FOTO) Krš i lom nakon divljanja! Vesić: Vadili su kamene kocke da bi gađali policiju i Narodnu skupštinu!

Autor:

Vesti

11.07.2020

07:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Grad Beograd najoštrije osuđuje nasilje koje su huligani organizovali sinoć u centru našeg grada", izjavio je na svom Fejsbuk profilu zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

Foto: facebook.com/Goran Vesić
Slomljena stakla

- Ovako su noćas huligani, koje organizuje Đilasov Mlađan Đorđević, uništavali Beograd. Pogledajte kamene kocke koje su vadili kako bi gađali policiju i uništavali Narodnu skupštini Republike Srbije.

Pogledajte kako su ove bitange uništile postament skulpture "Igrali se konji vrani" vajara Tome Rosandića postavljene 1939. godine ispred skupštinskog zdanja ondašnje Kraljevine Jugoslavije, a danas Republike Srbije.

Grad Beograd je jutros počeo procenu štete. Čim procena bude završena objavićemo je i poslati krivičnu prijavu i prijavu za naknadu štete Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu. Svaka od ovih bitangi koja je uhapšena i za koju se dokaže da je je učestvovala "u nasilnoj skupini" platiće solidarno ovu štetu - navodi Vesić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading