MALI: Kanalizacija se više neće izlivati u Savu i Dunav

Autor: Agencija

Vesti

22.11.2017

10:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali obišao je Obilićev venac i izrazio zadovoljstvo što je jedan od najzagađenijih delova grada, gde su automobili čekali ulazak u garažu, postao oaza zelenila u kojoj je posađeno 48 stabala. Mali je istakao da se kanalizacija više neće izlivati u Savu i Dunav.

RepublikaFoto: www.beograd.rs
Siniša Mali za bolji Beograd

Beograd je zdraviji i humaniji i to je slika grada za koju se zajedno sa svojim timom borim kao gradonačelnik Beograda već tri i po godine.

Borimo se da sredimo svaku neuređenu površinu, da imamo što više parkova, zelenih površina, igrališta, to je slika održivog i zelenog grada, rekao je Mali, prenosi Beoinfo.  

Mali je podsetio da je pre par meseci potpisan ugovor o sređivanju deponije u Vinči i izgradnji postrojenja za preradu komunalnog otpada u energiju.  

Time potpuno rešavamo problem smeća u Beogradu i umesto nagomilane deponije imaćemo postrojenja iz kojeg se proizvodi toplotna i električna energija, ocenio je Mali.  

RepublikaFoto: facebook.com/VOLIM DUNAV
Neće biti više kanalizacije u Dunavu

Mali je rekao da za dva meseca očekuje ugovor za izgradnju fabrike za prečišćavanje otpadnih voda u Velikom selu, pa se kanalizacija više neće izlivati u Savu i Dunav.  

To je Beograd u koji verujem, Beograd koji je zelen, čist, human i zdrav, rekao je Mali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading