VESIĆ NA LEDU: Taš je kultno mesto u Beogradu!

Autor:

Vesti

16.12.2017

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradski menadžer Goran Vesić obišao je klizalište na Tašmajdanu, koje danas otpočinje drugu zimsku sezonu. Kako je tom prilikom podsetio, klizalište je svečano otvoreno prošle godine, posle 37 godina.

RepublikaFoto: Promo foto
Goran Vesić posetio Taš

– Za manje od šezdeset dana prošle godine je skoro trideset hiljada ljudi uživalo na ledu, čime je klizalište ponovo dokazalo da je kultno mestu u gradu. Ono je drugačije od ostalih jer je namenjeno i deci i odraslima, sa odvojenim terminima. Za decu su besplatni termini tokom decembra od 15 do 17 časova, a noćno klizanje od 18 do 21 sat namenjeno je odraslima. Tokom januara i februara, osim termina za klizanje, biće i poseban program kako bi svi uživali – rekao je Vesić.

On je izrazio veliku zahvalnost ovom sportsko-rekreativnom centru jer je, kako je pojasnio, samo klizalište specifično zbog toga što se nalazi na stadionu i nije ga lako održavati.       

Direktor SRC „Tašmajdan” Milan Novović najavio je dobru zabavu i precizirao da će deca školskog uzrasta u navedenim terminima moći da besplatno klizaju uz đačku knjižicu. Cene karata su niže nego lane, a uvedeni su i popusti za studente i školarce. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Igor

16.12.2017 13:16

Provesti veče s dragom osobom na klizalištu je prelep doživljaj.Hvala gradskoj vlasti jer se potrudila da otvori klizalište na Tašu.

Nikolica91

16.12.2017 19:06

Svaka cast na ovome!