VESIĆ: Beogradski džez festival zaradio 1,6 MILIONA DINARA!

Autor: beoinfo

Vesti

03.01.2018

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao predsednik Odbora Beogradskog džez festivala Goran Vesić je konstatovao da je 32. Beogradski džez festival ponovo ostvario dobit od 1.610.248 dinara.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Goran Vesić o uspešnom festivalu

Na sednici Odbora je usvojen završni izveštaj 32. Beogradskog džez festivala, a prema rečima Gorana Vesića, prihodi festivala bili su 20.774.800 dinara, a rashodi 19.164.551 dinar.

– Ovo je treća godina kako Beogradski džez festival ostvaruje dobit i svake godine mi tu zaradu ulažemo u razvoj i popularizaciju džeza – rekao je Vesić.

On dodao da se upravo u velikoj sali Doma omladine završava postavljanje novih stolica koje su kupljene od zarade koja je ostvarena na 31. Beogradskom džez festivalu kao i da je prošle godine kupljen saksofon džez sekciji Muzičke škole "Stanković".

– Na prošlogodišnjem, 32. Beogradskom džez festivalu, imali smo 26 učesnika od čega domaćih učesnika računajući i našu dijasporu sedam. Organizovali smo deset pratećih sadržaja i četiri radionice. Naš festival je pratilo 14 stranih novinara, a ukupno 17.800 posetilaca bilo je prisutno na našim koncertima i drugim programima – rekao je Goran Vesić, uz napomenu da su već počele pripreme za 33. festival.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading