Evo koje pijace rade za Božić

Autor: Agencije

Vesti

05.01.2018

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U subotu, 6. januara, na Badnji dan, prodavnice pretežno prehrambene robe moraju da rade najmanje od 9 do 18 sati, a na Božić, 7. januara, dežurne prodavnice mogu biti zatvorene.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Četiri pijace u Beogradu rade za Božić

Prema odredbama Odluke o radnom vremenu zanatstva i trgovine na teritoriji grada Beograda u subotu, na Badnji dan, prodavnice pretežno prehrambene robe (hipermarketi, supermarketi, superete, mini-marketi) moraju da rade najmanje od 9 do 18 sati, dok na sam Božić dežurni prodajni objekti mogu biti zatvoreni, saopšteno je iz Sekretarijata za privredu.

Na Božić, 7. januara, nespecijalizovane prodavnice u kojima se obavlja trgovina na malo pretežno neprehrambene robe i posebni trgovinski objekti mogu biti zatvoreni.

Benzinske stanice na državnim putevima I i II reda i opštinskim putevima na teritoriji Beograda rade od 00 do 24 sata, a ostale benzinske stanice u gradu najmanje od 6 do 20 sati.

PIJACE I GARAŽE

Zelene pijace će sutra raditi uobičajeno od 6 do 19 časova, dok na Božić, 7. januara, neće raditi.

Jedino će pijace "Zemun",  "Banovo brdo", "Bele vode2" i "Dušanovac" raditi skraćeno od 6 do 13 časova, saopštavaju iz "Gradskih pijaca."

Garaža na pijaci "Zeleni venac” neće raditi 7. januara, dok će ostalim danima raditi po redovnom poslovnom radnom vremenu.

Otvoreni tržni centar – Novi Beograd (popularni "Buvljak") na Božić takođe neće raditi.

Neće raditi ni "Dušanovac" prodaja iz vozila, kao ni "Pijaca za promet starih stvari i robe sa greškom – Miljakovac".

Tržni centar "Krnjača" (cvetna pijaca) 7. januara biće zatvoren i neće raditi.

"Veletržnica Beograd" radiće tokom božićnih praznika neprekidno od 00 do 24 časa.

POŠTE

Pošte Srbije su danas saopštile da će na Božić, 7. januara, pošte na graničnim prelazima kao i Glavna pošta u Takovskoj 2 u Beogradu raditi bez prestanka.

U subotu, 6. januara, skraćeno do 17 časova radiće pošte koje inače imaju celodnevno radno vreme, osim Glavne pošte u Takovskoj 2 u Beogradu i pošta na graničnim prelazima koje rade bez prestanka, dodalo je to javno preduzeće.

U nedelju, 7. januara, non-stop će raditi pošta u Takovskoj 2 i pošte na graničnim prelazima dok će pošta u Subotici (Bajski put 58) biti na usluzi korisnicima od 7.00 do 12.00.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading