ZEMUNAC PLATIO POLICAJCIMA DA MU OTMU ŽENU, jer ga je ostavila

Autor: Novosti, Republika

Vesti

20.01.2018

07:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je uhapsila Dragana J. (43), njegovog brata Bobana J. (31), M. N. (31) i službenika MUP N. S. (31), zbog sumnje da su izvršili krivično delo otmica. Dragan, koji inače živi u Zemun Polju, platio je 250 evra da mu policajac i druga dvojica osumnjičenih otmu bivšu devojku.

RepublikaFoto: pixabay.com

- Jovanović je živeo u zajednici sa 39-godišnjom ženom, ali su se često svađali. Nezadovoljna, odlučila je da ga napusti, što se Jovanoviću nije dopalo - kaže izvor iz istrage, prenose "Večernje novosti".

Želeći na silu da je vrati nazad, angažovao je dvojicu prijatelja i policajca i platio im da otmu mladu Kruševljanku.

- Na vrata stana u kojem je žrtva živela nakon što je ostavila Jovanovića pokucao je policajac u civilu. Kad mu je otvorila vrata, on joj je pokazao policijsku značku i rekao joj da se spremi i pođe s njim u stanicu, jer navodno postoji neki sporni kredit u "švajcarcima" na njeno ime. Kako bi to razrešila, ona je, ne sumnjajući, pošla sa policajcem.

- Tako su N. S. i M. N. na prevaru uveli Kruševljanku u automobil, sve vreme je prozivajući za dug banci od oko 3.000 evra. Međutim, umesto da je odvezu u policijsku stanicu, otmičari su je na auto-putu Beograd - Niš, kod Jagodine, predali Draganu Jovanoviću i njegovom mlađem bratu Bobanu. Njih dvojica su ženu smestila u drugo vozilo i odvezla u Zemun Polje, gde ju je Jovanović uporno ubeđivao da mu se vrati i uda se za njega.

Čim je policija dobila dojavu da je Kruševljanka nestala, počela je potraga. Policija je banula na Draganova vrata, pronašla uplašenu ženu i ubrzo uhapsila Jovanovića i njegovog brata, a koji sat kasnije i policajca N. S. i M. N.

Dragan je priznao da je oteo sa namerom da je oženi.

Trojici otmičara, kao i nalogodavcu, javni tužilac je odredio policijsko zadržavanje do 48 sati i uz krivičnu prijavu, privedeni su tužilaštvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading