SNEG NAPRAVIO KOLAPS PO BEOGRADU: Tri saobraćajke, gužva i zastoj!

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

21.03.2018

07:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Beogradu su se jutros dogodila tri saobraćajna udesa, u kojima su povređene tri osobe od kojih jedna teško

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Portparolka Hitne pomoći Nada Macura kazala je da u 06.10 časova, na novom Novosadskom autoputu, kod isključenja za autoput Beograd-Zagreb, u saobraćajnoj nezgodi 60-godišnji muškarac zadobio povrede glave i ramena, nakon čega je prevezen na VMA.

U drugoj saobraćajnoj nezgodi, koja se dogodila u 06.28 časova u Bulevaru JNA na Voždovcu, lakše je povređena 19-godišnja devojka i prevezena je na VMA.

U 06.54 časova na starom Batajničkom putu, kod izlaza prema Pazovi, teške povrede vilice i zuba zadobio je 63-godišnji muškarac koji je, takođe, prebačen na VMA.

Hitna pomoć je noćas, navela je Macura, imala ukupno 80 intervencija od kojih 14 na javnom mestu, a za pomoć su se najviše javljali astmatičari, srčani bolesnici i hipertoničari.

Sneg u celoj Srbiji, saobraća otežan i usporen

U celoj Srbini pada sneg slabijeg ili jačeg intenziteta, pa početak proleća obeležavaju pravi zimski uslovi za vožnju. Saobraćaj je otežan i usporen, a zbog vlažnih kolovoza i niskih temperatura mogući su poledica i slaba vidljivosti, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije.


Prilazi zimskim turističkim centrima su prohodni, a i na ostalim putevima prvog i drugog reda nema vanrednih zastoja i prekida. 

Apeluje se na vozače da obavezno imaju zimske gume, kao i lance u planinskim predelima, i da poštuju ograničenja brzine i drže odstojanje od vozila ispred.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading