STIGLO VAŽNO UPOZORENJE ZA BEOGRAĐANE! Uklonite vozila ili će vam ih "pauk" odneti

Autor:

Vesti

26.04.2024

12:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U nedelju se održava Beogradski maraton

STIGLO VAŽNO UPOZORENJE ZA BEOGRAĐANE! Uklonite vozila ili će vam ih "pauk" odneti

Foto: facebook.com/Goran Vesić

JKP "Parking servis" apeluje na sve građane, predstavnike firmi i organizacija da na vreme premeste svoja vozila sa trase 37. Beogradskog maratona, koji je zakazan za nedelju, 28. april 2024. godine. Parkiranje vozila na trasi maratona neće biti dozvoljeno tokom trajanja ove manifestacije.

Vozila koja ne budu uklonjena sa trase Beogradskog maratona do 22 sata u subotu, 27. aprila, biće premestena od strane ekipa "Parking servisa" u saradnji sa Saobraćajnom policijom. Automobili će biti premešteni na prvo slobodno parking mesto van trase maratona kako bi se pripremila staza i osigurala bezbednost svih učesnika manifestacije.

Za vozače koji nisu uspeli da premeste svoje vozilo sa trase maratona, a koriste aplikaciju za mobilne telefone "Parking servis" sa unetom registarskom oznakom vozila, biće poslato obaveštenje o lokaciji na koju je automobil premešten.

Sve informacije o premeštenim vozilima vozači mogu da dobiju putem telefona Servisnog centra Grada Beograda 11-0-11.

- Zahvaljujemo se svim vozačima i građanima Beograda na pomoći u organizaciji tradicionalnog Beogradskog maratona - navodi se u saopštenju Parking servisa.

Veliki broj ulica u centru grada kao i na Novom Beogradu, biće zatvoren za saobraćaj, a skoro 100 linija javnog prevoza menja trasu.

Kompletan spisak 90 linija koje će biti promenjene tokom Beogradskog maratona pogledajte OVDE

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading