(VIDEO) LUDA ŽURKA NA DAN STUDENATA: Poznati bendovi zabavljali više od 7.000 mladih

Autor: Republika

Vesti

05.04.2018

11:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dan studenata, 4. april u Beogradu je obeležen velikim brojem manifestacija, tribina i dešavanja, a sve je kulminiralo u večernjim satima, kada je u Studentskom gradu organizovan veliki koncert. Nastupili su "Eastock", "Ulični psy", "Who see", "Amadeus bend" i sve popularniji i traženiji "Quadro bend".

RepublikaFoto: youtube.com/Milica Ivić

Više hiljada studenata već u popodnevnim satima okupilo se ispred bine, a u trenutku kada su momci iz "Amadeusa" izašli na binu, već sjajna atmosfera dostigla je vrhunac.

Delovalo je nemoguće da takvo raspoloženje i energija potraju, ali kada je ekipa "Quadro benda" izašla na binu, sve se nastavilo.

Devojke i momci su nastavili da nižu dobro poznate hitove, a 7.000 mladih pevalo je zajedno sa njima.

Sjajna žurka nažalost, morala je da bude prekinuta pola sata posle ponoći, zbog poštovanja javnog reda i mira. Organizatori sjajnog događaja bili su Udruzenje Studenata Doma IV Studentski Grad i Music Star.

Pogledajte samo delić sjajne atmosfere:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Mirko

06.04.2018 10:46

Pa ovo je tuzno, kad sam cuo ove, nazalost, sve nade su mi pale u vodu. Odusevljen sam bio sa prva dva benda, prvi mladi momci, rok, pank, jednostavno su me oduvali, drugi bend strani rok, sjajni, a onda taj Amadeus, seljaci koji glume rokere. Studenti su nekad bili sinonim za rok en rol, bunt, a sada su postali sinonim za ovaj poslednji bend. Jadni, nekvalitetni, izgubljeni, postali smo najobicniji grandovci, sabani i prizemni ljudi. Bend ocajan, studenti u transu, a rok na margini. U buducnost!

mic92

06.04.2018 13:54

Grand, dno dna, tuga, cemer i jad.