(FOTO) MILJKOVIĆU JE L' SE OVAKO RADI? Bahati biznismen će morati da sredi Slaviju o svom trošku

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bahati biznismen Darko Miljković, čija je firma MBA "Ratko Mitrović", uništila plato na Slaviji u Beogradu, moraće da sredi trg, i to o svom trošku! Popravka počinje danas, a grad Beograd, kako je potvrđeno, neće imati finansijskih posledica jer je na osnovu ugovora zaštićen bankarskom garancijom za dobro izvršenje posla.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Bahati biznismen napravio ruglo od centra grada

- Prvo će se rušiti ono što nije kvalitetno urađeno, a posle će se krenuti po metodologiji kako bi plato izgledao onako kako i treba, kaže gradski sekretar za investicije Luka Petrović uz napomenu da se prvo radi deo kod NBS i Ulice kralja Milana.

Gradski menadžer Goran Vesić nedavno je izjavio da će izvođač radova MBA "Ratko Mitrović" morati o svom trošku da popravi oštećenja i popucale betonske ploče na Slaviji i da, u suprotnom, više neće moći da učestvuje na tenderima.

Podsetimo, Miljkovićeva kompanija, koja je s gradom sklopila ugovor vredan dve milijarde dinara za rekonstrukciju centralnog trga, svojom nemarnošću potpuno je unakazila ovaj veliki gradski projekat.

Plato još zvanično nije ni otvoren, a ploče koje su postavljene pre četiri meseca već su popucale. Zbog rupa pešaci moraju da paze da ne bi slomili noge, a žice koje su ostavljene da vise sa stubova za rasvetu samo što im ne bodu oči. Očajno odrađen posao Miljković je pokušao nemušto da opravda i da krivicu svali na projektanta koji je prošao na tenderu i podizvođača, kog je sam angažovao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading