OD OVOG DATUMA U NOVOM RUHU: Rekonstrukcija Knez Mihailove i okolnih ulica

Autor: Republika

Vesti

01.05.2018

10:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Javno preduzeće "Putevi Beograda" saopštilo je danas da će, posredstvom izabranog izvođača, započeti popravku oštećenja javnih saobraćajnih površina izvedenih od granitnih ploča i da će u zoni Knez Mihailove radovi početi u četvrtak, 3. maja.

RepublikaFoto: Tanjug
Knez Mihailova

Kako se navodi u saopštenju iz "Puteva Beograda", radovi na sređivanju ulice će se obavljati u okviru redovnog održavanja ulica i puteva na teritoriji grada.

- Imajući na umu kulturni i istorijski značaj zone Knez Mihailove, kao centralne pešačke zone grada Beograda, prioritet u radu će svakako imati ova ulica, sa svim okolnim ulicama. Nakon dobijenih svih neophodnih saglasnosti i rešenja, radovi će otpočeti 3. maja - navodi se u saopštenju.

Planirano je da radovi počnu od Sremske ulice i da se popravka i zamena oštećenih granitnih ploča obavlja prema Rajićevoj ulici, odnosno prema Kalemegdanu. Na osnovu izvršenog obilaska terena i evidentiranih svih oštećenja, a u skladu sa vremenskim prilikama, planirano je da radovi traju 30 dana, precizira se u saopštenju gradskog Sekretarijata za informisanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading