TOTALNI KOLAPS U BEOGRADU: SAOBRAĆAJ STOJI, NE PAMTI SE GORE JUTRO!

Autor: Republika

Vesti

31.05.2018

08:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na Autokomandi i dve deonice auto-puta ovog jutra kolaps ne jenjava, čak ni nakon što je uobičajni jutarnji špic prošao u večem delu grada, javljaju taksisti.

Foto: youtube.com/Naxi.rs
Gužva u Beogradu

- Velike gužve stvorile su se na Autokomandi, gde se ogroman broj vozila slika sa Bulevara vojvode Stepe i drugih deonica. Zbog toga je kretanje znatno otežano kako za privatna, tako i za vozila javnog gradskog prevoza - kažu beogradski takstisti, a prenosi Telegraf dok čitaoci javljaju da ovolikih gužvi nije bilo čak ni u vreme kada se radila Slavija.

Saobraćaj je dodatno usporio lančani sudar tri vozila koji se nakon osam sati odigrao kod"Autokomerca" u smeru ka gradu, javljaju oni. Na sreću, niko nije teže povređen.

- Do većih gužvi došlo je i u trakama autoputa koje vode od Niša ka Aerodromu, ali i od Sava centra ka Nišu, te se i vozačima koji ovog jutra moraju da prođu tim trasama savetuje da se naoružaju strpljenjem - javljaju taksisti.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading