NOVA UMETNIČKA MINIJATURA NA CVETNOM TRGU

Autor: beograd.rs

Vesti

31.05.2018

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradski menadžer Goran Vesić izjavio je da je u okviru projekta "Square affair" prošle nedelje postavljena nova gradska umetnička minijatura na Cvetnom trgu.

RepublikaFoto: www.beograd.rs

Kombinujući tradicionalni materijal sa modernim dizajnom i izrazom, "Square affair" je izradio pločice za renoviranje velikog zida na Cvetnom trgu, dajući ovom čuvenom mestu novu dozu modernog šarma.

- Projektom "Cvetni trg" podržavamo umetnost novih generacija koje na ovaj način izražavaju svoju individualnost i karakter. "Cvetni trg" je samo jedan od projekata koje smo dogovorili u okviru "Square affair" i Beograda. Dogovorena je izrada murala koji će krasiti jedan od najprometnijih prolaza u centru grada - rekao je Vesić.

On je dodao da će Grad Beograd podržavati sve talentovane mlade ljude u iskazivanju ličnog stava kroz kreativne umetničke izraze.

- Nastavićemo sa ulepšavanjem Beograda izradom i dekoracijom stepeništa, klupa i fasada na značajnim i veoma posećenim mestima. Za to nam trebaju partneri, umetnici i kompanije koje žele da ulože u uređenje našeg grada - zaključio je gradski menadžer. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading