Sprema se TOTALNA PROMENA NOĆNOG PREVOZA u Beogradu!

Autor: Republika

Vesti

02.06.2018

08:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Linije koje prevoze putnike nakon ponoći u Beogradu mogle bi da pretrpe značajne promene, a veliki uticaj na to imaće anketa putnika. Za ovaj poduhvat angažovani su stručnjaci sa Saobraćajnog fakulteta koji će uraditi sveobuhvatnu analizu.

RepublikaFoto: Tanjug/N. PANČIĆ
GSP

Da bi usluge bile prilagođene korisnicima javnog transporta Beograda svoj sud daće anketiranih 800 putnika. Tek kada se čuje njihov glas, biće projektovana mreža prevoza. Stručnjaci će za 100 dana da urade sveobuhvatnu analizu noćnih linija i to: postojeće mreže linija, tarifnog sistema, sistema karata i sistema naplate, postojećih transportnih kapaciteta, načina upravljanja, broja prodatih karata...

- Nejasno definisani minimalni standardi kvaliteta pružene usluge, razlog su za nezadovoljstvo  putnika. Noćni prevoz mora da se prilagođava razvoju grada, odnosno da se linije i transportni kapaciteti usklade sa sa potrebama žitelja prestonice - rečeno  je iz Sekretarijata za javni gradski prevoz za "Večernje novosti".

Studija "Unapređenje i razvoj sistema noćnog javnog transporta putnika" poverena je Saobraćajnom fakultetu, koji je po kriterijumu "najniža ponuđena cena" dobio ovaj posao. Sa firmom "Pablik transport konsalt" oni će ovaj posao uraditi  za 4,92 miliona dinara, pobedivši na konkursu grupu ponuđača iz Novog Sada, koju čine fitrma "Trafik i transport solušn" i Fakultet tehničkih nauka koji su ponudili 4,98 miliona dinara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
gerasim

02.06.2018 11:40

šta totoliko košta majke ti,,raznorazni džepovi