IZMENA REŽIMA SAOBRAĆAJA U NEKIM DELOVIMA BEOGRADA: Evo koje ulice će biti zatvorene i do kad!

Autor: beograd.rs

Vesti

20.07.2018

18:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom radova koje izvodi JKP "Beograd put", biće produžena izmena režima saobraćaja u Dečanskoj ulici od Nušićeve do autobuskog stajališta "Dom omladine", smer ka Makedonskoj, od 23. jula do 31. avgusta, najavljeno je iz Sekretarijata za saobraćaj.

RepublikaFoto: Republika.rs

Za saobraćaj će biti zatvoren putno pružni prelaz u Zemun polju (Ulilca Slobodana Bajića u zoni sa pružnim prelazom Beograd- Batajnica-Stara Pazova), od sutra u 7 sati do 22. jula u 18 sati.

Zbog radova za saobraćaj će biti zatvorena Ulica Kneginje Zorke, od Bulevara kralja Aleksandra do Krunske od danas do 31. jula.

Saobraćaj će biti zatvoren u Makedonskoj ulici od raskrsnice sa Cetinjskom do raskrsnice sa Dečanskom i Braće Jugović, od sutra u 30 minuta posle ponoći do 23. jula do 30 minuta posle ponoći.

Tokom radova biće izmenjen režim saobraćaja u Ulici Matice Srpske, između kućnog broja 7 i Ulice Milana Rakića od dana do 29. jula.

Režim saobraćaja biće izmenjen i u Bulevaru oslobođenja od stanice za snabdevanje gorivom "NIS Petrol – Trg oslobođenja" do ulaza-izlaza u Atletsku dvoranu, od sutra do 19. avgusta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading