Palilula dobila još pet dečjih igrališta

Autor:

Vesti

25.07.2018

12:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opština Palilula izgradila je još pet dečjih igrališta u naseljima Karaburma i Borča, čija je ukupna vrednost oko 25 miliona dinara.

RepublikaFoto: Promo foto
Aleksandar Jovičić, Palilula, park

Igralište za decu u ulici Mihaila Solahova u Borči površine 250 kvadratnih metara otvorio je predsednik opštine Palilula Aleksandar Jovičić koji je tom prilikom okupljenim građanima rekao da ta opština svoje najmlađe sugrađane doživljava kao prioritet i da je njemu posebno značajno svako igralište i prostor koji se uredi i adaptira za njih. 

- Postavljeno je dečije igralište u ulici  Drinske divizije u Borči povrsine 240 kvadrata u koje smo uložili oko miliona dinara, a takođe smo izgradili i opremili dečije igralište u ulici Patrisa Lumumbe na Karaburmi površine 200 kvadrata, vrednosti oko 4 miliona dinara. Radimo i na opremanju još tri igrališta koja će u avgustu biti spremna za naše najmlađe - rekao je Jovičić.

On je poručio građanima da čuvaju imovinu, da uvek imaju na umu da je to prostor gde se igraju i druže naša deca i da će nas jednog dana oni hvaliti ili kritikovati zbog svega što smo ili nismo uradili za njih. 

- Ova deca su naša najvažnija investicija i naš zadatak je da im omogućimo najbolje uslove da postanu dobri ljudi i stubovi zdravog društva koje težimo da stvorimo - poručio je Jovičić.

U toku su radovi na postavljanju još tri igrališta na Karaburmi, u ulici Ane Frank, Pabla Nerude i Marijane Gregoran, koja će biti spremna da prime mališane u avgustu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading