LEPE VESTI! Takovska se otvara u ponedeljak!

Autor: novosti.rs

Vesti

01.09.2018

17:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obnova Severnog bulevara je završena juče, kao i deo Bulevara despota Stefana kod Skadarlije, pa su linije koje ovuda saobraćaju vraćene na staru trasu.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Goran Vesić obišao rekonstruisani bulevar

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić obišao je rekonstruisani bulevar i kazao da se radovi na svim gradskim saobraćajnicama privode kraju. Tako će i Takovska biti prohodna za saobraćaj već u ponedeljak od četiri sata ujutru.

- Samo na teritoriji opštine Zvezdara u ovom trenutku radimo oko tri kilometra važnih ulica. U Severnom bulevaru urađeno je 1.150 metara asfalta, trotoari, taksi niše, dok je kod Bogoslovije urađeno 100 novih parking-mesta, koja ranije nisu postojala. Rade se i dva kilometra Ulice Matice srpske - rekao je Vesić.

Prema njegovim rečima, u narednih deset godina trebalo bi da budu rekonstruisane sve ulice prvog prioriteta, odnosno one kojima saobraća gradski prevoz. Za njihovu sanaciju potrebno je oko 500 miliona evra, odnosno oko 50 miliona godišnje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading