Krug dvojke konačno će ZASIJATI PUNIM SJAJEM

Autor: J. D. J. - D. S.

Vesti

04.09.2018

05:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beograđani će konačno moći da uživaju i provode vreme na Slaviji jer se izvođač radova MB "Ratko Mitrović" udostojio da završi radove u centru Beograda.

RepublikaFoto: e-stock/K. Mihajlović
Nema više rupa: Slavija u novom izdanju

Ekipa Srpskog telegrafa obišla je plato na Slaviji i zatekla građane koji su po prvi put mogli da sednu na stepenište i predahnu. Iako je Slavija napokon dobila izgled koji je trebalo da ima još decembra prošle godine, na platou smo sreli i dva majstora koja su čistila prašinu zaostalu nakon radova koje su morali da završe do 31. avgusta.

Mašina više nema, čeka se još mobilijar i bista Dimitrija Tucovića

Ipak, potrebno je još vremena da bi Slavija konačno dobila izgled kakav je zamišljen u planovima. Na platou još uvek nedostaju bista Dimitrija Tucovića, klupe i drugi parkovski mobilijar.

RepublikaFoto: e-stock/K. Mihajlović
Nedostaje samo bista

Podsetimo, firma MB "Ratko Mitrović" je čak tri puta probijala rokove za završetak platoa u krugu dvojke. Podsetimo, zbog loše urađenog posla na Slaviji, u aprilu 2018. započeta je sanacija. Izvođač je imao rok da do maja o svom trošku sanira sve nedostatke. S obzirom na to da MB "Ratko Mitrović" nije ispoštovao ovaj termin, dat mu je još jedan u junu, a potom i još dva u avgustu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading