BESPLATNI TRENINZI ZA ŽENE UZ VRHUNSKE INSTRUKTORE

Autor: Republika

Vesti

08.11.2018

13:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Treći po redu i sada već tradicionalni trening dan za žene, adidas Three ways to create zakazan je za subotu 17. novembar, u Kluzu, na adresi Masarikova 4. Iskusni treneri i joga majstori zainteresovane dame vodiće kroz fizičke aktivnosti tokom više od 20 besplatnih treninga, u periodu između 10 i 18.30 časova. Učesnice mogu same birati između treninga tri različita intenziteta, dok je moguće vežbati i u više termina. Broj mesta je ograničen, a prijave se vrše putem linka i otvorene su do 15. novembra u 20 časova.

RepublikaFoto: Promo
Sara Jo

Ova uzbudljiva manifestacija tokom prethodne dve godine u organizaciji brenda adidas okupila je više od 1000 učesnica, koje su se, uz savete i vođenje vrhunskih instruktora, upoznale sa trendovima u vežbanju. Ovogodišnje izdanje biće osveženo novim spinning treniznima, jedinstvenom i zabavnom konceptu, koji spada u najpopularnije kardio treninge na svetu i namenjen je svim damama, bez obzira na godine i nivo fizičke spremnosti. Osim toga, biće održani i treninzi pilatesa, boksa i kik-boksa, dok će Katarina Batuta, poznata joga instruktorka, specijalno za ovaj dan osmisliće kombinaciju Dynamic Vinyasa joga asana.

Foto: Promo
Sara Jo

- Dobro je poznato koliku moć joga ima, kako na fizičko, tako i na psihičko zdravlje vežbača. Moj cilj je da osnažim žene i dodatno kod njih povećam svest o tome koliko je vežbanje važno za zdravlje. Zato pozivam sve dame da nam se pridruže na adidas Three ways to create trening danu, gde ću svima onima koje su na početku svog joga puta pokazivati jednostavnije asane, dok za iskusnije pripremam malo ozbiljnije, napredne poze - rekla je Katarina.

Foto: Promo
Karli Klos

Nakon odabranih treninga, održaće se izazovi za devojke koje žele da se takmiče, a za najbolje  su pripremljene adidas nagrade. U pauzama između vežbanja, planirano je opuštanje u REFUEL ZONI dok će se za kreiranje muzičke liste za trening pobrinuti popularni DJ-evi Sonja Pavlica i Aleksandra Duende.

Foto: Promo
Milica Emini

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading