(VIDEO) SNS U DOMU OMLADINE: Naprednjaci predstavili listu i program za Beograd

Autor: G. MITROVIĆ

Vesti

05.02.2018

16:18 >> 17:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska napredna stranka održala je predizborni miting u Domu omladine na kom je predstavila program i listu za beogradske izbore koji će biti održani 4. marta.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Kandidati SNS za gradonačelnika

Program je počeo u 17 sati i trajao je sat vremena, a voditelj je bio glumac Svetislav Bule Goncić.

Među prvima su stigli Siniša Mali, Zoran Radojičić, Aja Jung, Branko Kockica, Lepomir Ivković, Vesna Stanojević, Ivan Tasovac, Goran Vesić, Vladimir Orlić, Goran Grbović, Andreja Mladenović, Sima Avramović, Irena Vujović, Nebojša Bakarec i Žika Šarenica.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ

- Okupili smo se ovde da predstavimo pobednički tim za Beograd. Potreban nam je jak i profesionalan tim koji će politiku ostaviti po strani kako bi nastavili da nižemo veće uspehe. Naš uspeh se bazira na jasnom planu i ekspertima koje imamo na listi - naglasio je Goncić na početku.

Nakon toga je prestavljena većina kandidata sa liste.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Kandidati na listi "Zato što volimo Beograd - Aleksandar Vučić"

Aja Jung, direktorka Beogradskog festivala igre, naglasila je da želi da Beograd bude prestonica kulture.

- Verujem da Beograd može da postane prestonica kulture i vrhunske umetnosti. Beograd je danas grad sa stabilnim budžetom što dozvoljava da ulažemo u velike kulturne projekte - rekla je Aja Jung.

Kooordinatorka Sigurne kuće Vesna Stanojević zalaže se za jaču borbu protiv nasilja.

- Izuzetno sam ponosna što sam deo ovog tima koji će učiniti da Beograd bude ponosniji, jači, lepši, bolji... Verujem da ćemo uraditi mnogo u narednom periodu. U prethodnom periodu uradilo se mnogo u zaštiti žena žrtava nasilja i tek ćemo uraditi mnogo. Očekujem da nam i vi pomognete u saradnji da svakog nasilja bude što manje. Verujem da imamo najbolju listu i da ćemo pobediti - rekla je Vesna Stanojević.

Zoran Radojičić, direktor Univerzitetske dečje klinike "Tiršova", otkrio je koja je njegova vizija.

- Naša vizija je lepši i bolji Beograd koji će biti rame uz rame sa drugim prestonicama, a deo te vizije je i bolji život i standard Beograđana. Metro je projekat koji će promeniti filozofiju grada. S obzirom na važnost tog projekta, biće od značaja ko živi blizu metro stanice, tako će se gledati u budućnosti. Kao deo tima insistiraću na tome da pred vas redovno izlazimo sa rezultatima svog rada, jer ćemo raditi transparentno naglasio je Radojičić i ujedno bio poslednji koji se obratio okupljenima.

Na video bimu predstavljen je film o najvažnijim projektima i investicijama među kojima su Ikea, Savamala, Beograd na vodi, Ruzveltova, Trg Slavija...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (163)

Loading
Nedeljko

05.02.2018 16:30

Na listi SNS nalazice se ozbiljni ljudi, jer Beograd nije jedan covek, vec tim ljudi koji u ogromnom broju naselja i ulica moraju da rade ogroman posao svakoga dana.

Mitra

05.02.2018 16:37

Sa ovakvim timom pobeda zagarantovana.

Dijana

05.02.2018 19:10

@Mitra - Pravi tim ljudi, najjači do pobede!!!

bane

05.02.2018 16:38

Podrška listi SNS-a.