DJB: Šapić plagijator, ukrao humanitarnu organizaciju

Autor: Republika

Vesti

05.02.2018

18:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zahuktava se opozicioni rat pred izbore u Beogradu! Lider pokreta "Dosta je bilo" (DJB) Saša Radulović optužio je aktuelnog predsednika opštine Novog Beograda Aleksandra Šapića da je plagijator, kao i da je ukrao humanitarnu organizaciju.

RepublikaFoto: Tanjug/D. Kujundžić
Opleo po Šapiću: Saša Radulović

Naime, Šapić se najpre na Tviteru požalio kako DJB godinama širi laži o njemu, koje je, kako je naveo, "dugo trpeo", ali je onda rešio da progovori.

- Pokret DJB godinama već plasira laži o meni koje sam dugo trpeo, ali svemu dođe kraj. Pošto je ovde DJB ispao fer i potpisali su se, dok otvoreno lažu građane na ovom letku. I ja ću biti fer, pa ću isto tako otvoreno reći, ni sa DJB kao ni sa SNS, nema saradnje nakon izbora - napisao je Šapić.

Upravo taj tvit bio je okidač za Radulovića koji se rafalnom paljbom obrušio na Šapića.

- Šta su tačno laži gospodine Šapiću? Da ste plagirali doktorat? Da ste Šešeljevog sina postavili za većnika? Da ste opštini Novi Beograd oteli humanitarnu organizaciju i dali joj svoje ime? Da ste privatizovali bazen 11. april i da preko svojih privatnih klubova izvlačite novac? - upitao je Radulović.


Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (8)

Loading
Cudna suma

05.02.2018 19:05

Oni se najbolje znaju. Sličan sličnom...

Arditi

05.02.2018 19:28

Opozicija samu sebe pojede na kraju krajeva.

Maja

05.02.2018 19:30

Nego sta nego da je Sapic ukrao humanitarnu fondaciju. Kako drugacije objasniti da je nekada bila opstinska a sada je u njegovom vlasnistvu. Ludilo od mozga sta je uradio. Da zivimo u EU posle ovoga bi zavrsio politicku karijeru i dugo bio u zatvoru.

goran

05.02.2018 20:01

@Maja - I posle svega ce neko jos da glasa za Sapica