(FOTO) OVAKO JE MALI ČISTIO BEOGRAD!

Autor: Republika

Vesti

09.02.2018

08:55 >> 12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska napredna stranka organizovala je danas veliku akciju uklanjanja grafita i plakata širom Beograda, u kojoj učestvuju i kandidati sa liste "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd!".

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAINČANIĆ
Siniša Mali uklanjao grafite u Beogradu

Lista Aleksandar Vučic - Zato što volimo Beograd!" saopštila je danas da u okviru predizborne kampanje neće lepiti plakate kako ne bi ružila i prljala Beograd i pozvala sve ostale učesnike na izborima za skupštinu Beograda da slede njihovu inicijativu.

- Želja je da se ovom akcijom podigne svest građana o značaju čiste i uređene prestonice, i pošalje poruka da u tome mormo svi da učestvujemo, da ga zajedno razvijamo, jer Beograd može da bude lepši samo ako ga čuvaju svi Beograđani - piše u saopštenju SNS.

Akcija čišćenja bila je na nekoliko destina lokacija u gradu. 

Ispod Mostarske petlje u 11.30 časova, u Bulevaru Milutina Milankovića 120 a (plato između zgrada) u 11 časova, na Obilićevom vencu, kod zgrade TANJUG-a, u 11 časova... Učestvovali su Irena Vujović, Goran Grbović, Goran Vesić, Bojana Borić Brešković, Siniša Mali, Lepomir Ivković, Branko Kockica, dr Dušica Bojić, Andreja Mladenović i drugi sa liste "Aleksandar Vučić – Zato što volimo Beograd".

Političarima su se pridružili i brojni građani.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (50)

Loading
Žarko

09.02.2018 10:28

Hahahaha, čudi me da nisu uzeli četkice za likovno, nego ovako "velike" valjčiće za krečenje!

Janko

09.02.2018 12:49

@Žarko - Oni su se potrudili, i vredno rade. Ocistice Beogradske ulice.

brkacrni

09.02.2018 12:33

Toliko toga je unazad zapusteno i unisteno tako da predstoji mnogo rada.

NINA

09.02.2018 12:34

Ovom akcijom SNS zeli da se ovom podigne svest gradjana o znacaju ciste i uredjene prestonice, i posalje poruka da u tome moramo svi pokazemo da smo odgovorni prema svom gradu ucestvujemo, da ga zajedno razvijamo, jer Beograd moze da bude lepsi samo ako ga cuvaju svi gradjani grada.