STEFANOVIĆ ZA SVAKI DEO BEOGRADA - PODJEDNAKO

Autor: Tanjug

Vesti

10.02.2018

15:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Gradskog odbora Beograd Srpske napredne stranke Nebojša Stefanović razgovarao je danas sa građanima u Obrenovcu i tom prilikom rekao da se vidi želja lokalne vlasti da radi za ovu opštinu, i pre svega za građane.

RepublikaFoto: Tanjug
Stefanović u Obrenovcu

Ovde se grade nove škole, domovi zdravlja, sportske hale, ali se otvaraju i novi pogoni. Pogon Mei Te se proširuje, to je jedna od fabrika koja će svakako oblikovati budućnost Obrenovca u narednim godinama. Odlično je što su uz solidne plate, dobar asortiman proizvoda doprineli tome da Obrenovac ima sve bolju i bolju budućnost - istakao je Stefanović.

Stefanović je naglasio da je važno da se vidi da se gradi u svakom delu opštine, kako u seoskom delu, tako i u centralnom, da se jednako vodi računa o svim građanima, ma gde oni da žive.

- To nam je važno u svakom delu Beograda. Ovde u Obrenovcu građani moraju da imaju sadržaj kakav imaju na Vračaru ili Starom gradu, kao što i oni moraju imati sadržaj kakav postoji bilo gde u Beogradu - zaključio je Stefanović i dodao da je važno da tamo gde u prethodnim vremenima nije dovoljno investirano u komunalne radove, da građani danas to dobiju.

- Važno nam je da deca imaju dovoljno škola, vrtića i naravno da imamo priliku da Domovima zdravlja pokažemo dodatnu brigu o građanima i sa naravno dovoljnim brojem lekara, koji će svakom građaninu pružiti potrebnu pažnju - naveo je Stefanović.

Stefanović se osvrnuo i na razgovor sa najstarijim sugrađanima i rekao da su oni zaslužni za sve ono što danas imamo.

- Bitno nam je da se posebna briga pokaže penzionerima zato što kada smo mogli i umeli, uvek smo mogli da iskoristimo njihova znanja i iskustvo, i da tim znanjem i iskustvom podignemo i unapredimo ovu opštinu - naveo je Stefanović.

Stefanović je na kraju zahvalio svim ljudima koji hoće da se bore, jer kako je rekao, bez borbe za svoj grad i opštinu nema ništa, i podvukao da zbog njihove borbe Obrenovac sve snažnije ide napred. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (82)

Loading
Una

10.02.2018 16:11

Ulagati u svaki deo Beograda, to je podjednaka briga o svim gradjanima.

Mila

10.02.2018 16:14

Da,tako bi trebalo da bude.

ana

10.02.2018 16:24

Svaki deo grada treba da se razvija!

Maja

10.02.2018 16:27

Beograd nikada nije bio lepši nego sada!