RADULOVIĆ: Tajkun Đilas da se izvini Beograđanima!

Autor:

Vesti

11.02.2018

14:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik pokreta Dosta je bilo, Saša Radulović, na svom Tviter nalogu ostavio je poruke upućene bivšem gradonačelniku Draganu Đilasu.

RepublikaFoto: Tanjug/D. Kujundžić
Radulović uputio par rečenica bivšem gradonačelniku!

Saša Radulović pozvao je bivšeg gradonačelnika, kako kaže, tajkuna Đilasa da se javno izvini srpskom narodu što je za vreme njegove vladavine u Beogradu preplaćivao cene vrtića. Ideja DJB upozorava Đilasa da je nadležan i da te pare vrati građanima.

- Mnogo nam je drago da je programska tačka DJB o besplatnim vrtićima postala deo programa ostalih političkih opcija. Cena je oko 30 miliona evra na godišnjem nivou. Još samo da kažu kako će to da plate. DJB kaže: oporezovanje neizgrađenog građevinskog zemljište tajkuna - napisao je Radulović.

- Nadamo se, takođe, da će posle usvajanja ove tačke programa DJB, bivši gradonačelnik prihvatiti da kaže da je pogrešio što je veliki broj Beograđana preplaćivao cenu vrtića za njegovog mandata, izviniti se i prihvatiti DJB tačku programa da Beograd vrati roditeljima te pare - nastavio je.

- Nadamo se i da će bivši gradonačelnik prihvatiti potpunu transparentnost, izviniti se Beograđanima za sve tajne ugovore koje je potpisao, počev od ugovora za Bus Plus, i obezbedi da i njegovi koalicioni partneri poštuju potpunu transparentnost. Recimo, Dušan Petrović u Šapcu.

- Niko ko je zloupotrebljavao javne resurse neće moći da se sakrije iza rečenice: "nije vreme da napadate opoziciju". Paraziti nisu opozicija. Paraziti su paraziti. Ko god želi da se zove opozicijom, bi morao da se ogradi od svega što rade paraziti - tvitovao je Radulović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (68)

Loading
bojan

11.02.2018 14:39

To izvinjenje se nece nikad dogoditi.

mihajlo

11.02.2018 14:44

A i ti stecajni upravnice zajedno sa njim!

Branko

11.02.2018 14:56

Nema Đilas obraza ,gde taj da se izvine,zato će mu građani reći pa pa...

Miloš

11.02.2018 14:57

E iRadulović da kaže koju pametnu o Đilasu i o vlasti u Šapcu.