DAMJANOVIĆ NA VOŽDOVCU: Avala je poseban turistički potencijal!

Autor: Tanjug

Vesti

14.02.2018

11:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opštinu Voždovac je posetio kandidat SRS za gradonačelnika Miljan Damjanović, zajedno sa visokim stranačkim funkcionerima Nemanjom Šarovićem i Aleksandrom Šešeljem.

RepublikaFoto: Tanjug/SRS
Damjanović na Voždovcu

- Treba ukinuti finansiranje nevladinog sektora, pogotovo onog dela koji izrazito otvoreno radi protiv srpskog nacionalnog interesa, a ta sredstva preusmeriti u turističke projekte koji su izvodljivi, kao što su Stara mehana i kuća Stepe Stepanovića. Hoćemo da izgradimo prolazak do Avale koja nije dovoljno iskorišćena kao poseban turistički potencijal sa svim svojim kapacitetima, a mi imamo i volju i stručan kadar da to ostvarimo - rekao je Damjanović okupljenim građanima.

On je kazao da jedino radikali mogu da urade taj posao, jer ispunjavaju svoja obećanja data ljudima.

- Zato će srpski radikali odmah 5. marta, zajedno sa vama Voždovčanima, sesti i videti šta nam je činiti, koji su prioriteti i koliko nam je sredstava na raspolaganju da ih ostvarimo: brzo, efikasno i časno - rekao je on.

- Mi vam obećavamo da će sve biti jasno, javno i po zakonu, a vi dobro znate da radikali drže datu reč i da se jedino Srpska radikalna stranka nikada nije obrukala i to tako mora i da ostane - istakao je Damjanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading