SNS: Ðilas i Šapić ne brinu o prigradskim naseljima!

Autor: Tanjug

Vesti

14.02.2018

18:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beogradski odbor Srpske napredne stranke ocenio je večeras da su za Dragana Ðilasa, i njegovog saradnika Aleksandra Šapića građani prigradskih opština bili građani drugog reda, kao i da ponovo žele da vrate grad u vreme pljačke.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Dragan Đilas

- Lopovsko-tajkunska koalicija je u periodu od 2008. - 2014. godine izvršila centralizaciju Beograda, i time stanovnike prigradskih naselja uskratila za asfalt, kanalizaciju, vodovod, parkiće i ambulante, a izvođenje bilo kakvih radova i tadašnjeg gradonačelnika Ðilasa i njegovog saradnika Šapića, Beograđani su mogli da vide samo u medijima - saopštio je Gradski odbor SNS.

U saopštenju se navodi da Ðilas i njegovi pomoćnici - Šapić, Janković i Jeremić, predvođeni Miškovićem, žele Beograd i Beograđane da vrate u vreme pljačke i pustošenja gradske kase kada je prestonica zadužena za 1,2 milijarde evra.

SNS navodi da je Ðilasovo samoreklamiranje građane koštalo 2,5 miliona evra, kao i da je Ðilasu i Šapiću promocija bila važnija od potreba sugrađana. 

- Umesto laži i manipulacija kojima Ðilas pribegava, bolje bi bilo da kaže odakle mu milioni kojima finansira kampanju, i šta su su njegovi finansijeri tražili za uzvrat - ukazuje GO SNS.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Aleksandar Šapić

Kako se navodi, za odgovorne ljude u timu SNS građani su na prvom mestu, briga o njima i njihovim potrebama, što su dokazali vraćanjem polovine Ðilasovog duga, ali i ulaganjem u infrastrukturu Beograda, smanjenjem stope nezaposlenosti, kilometrima novog asfalta, vodovodne i kanalizacione mreže, uređenjem preko 200 fasada, novim školama, vrtićima i domovima zdravlja.

- Zato što volimo Beograd, nastavićemo da radimo isključivo u interesu Beograđana - poručili su naprednjaci u saopštenju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (43)

Loading
Aca

14.02.2018 18:43

Djilas i Sapic jedino o cemu brinu je o svom dzepu.

Branko

14.02.2018 18:48

Tu su se zeznuli ,ova vlast upravo kao niko do sada i na državnom i gradskom nivou brine o svim delovima zemlje i grada Beograda.

Sima

14.02.2018 18:49

Djilas i Sapic ne brinu ni o kome drugome nego samo o sebi i svojim interesima.

Mirko

14.02.2018 18:51

Opozicija samo brine o ličnim interesima.