MALI: Brisali smo granice između opština!

Autor: Tanjug

Vesti

19.02.2018

17:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom današnje posete porodicama na Čukarici, član Predsedništva SNS Siniša Mali istakao je da su rezultati odgovorne gradske vlasti u protekle četiri godine vidljivi na svakom koraku, da je urađeno mnogo, ali da nije bilo moguće rešiti u tako kratkom roku sve probleme budući da postoje naselja u koja po 50 godina nije ulagano.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Siniša Mali

- Za tim SNS Beograd je i krug dvojike, ali i Sopot, Mladenovac, Jajinci, Ripanj, Mali Mokri Luk, ali i svako naselje ovde na Čukarici, od Železnika, preko Sremčice do Rušnja. Brisali smo granice između opština, ulagali smo i radili svuda jednako, jer ma gde da građani žive imaju pravo na osnovne stvari-asfalt, vodovodnu i kanalizacionu mrežu, na dom zdravlja u blizini, školu i vrtić - rekao je Mali.

On je dodao da je odluka Vlade RS i Grada Beograda o smanjenju penzija, pomogla da se Srbija i Beograd izbave iz bankrotstva i stečaja, te da je Beograd danas stabilan i konsolidovan grad, i da možemo da razmišljamo o novim investicijama.

Mali je na kraju zaključio da samo tim odgovornih ljudi, koje kandiduje Srpska napredna stranka na listi "Aleksandar Vučić-Zato što volimo Beograd!", može da nastavi modernizaciju Beograda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (57)

Loading
Kolega

19.02.2018 18:15

Apsolutno svaki potez SNS-a je za pohvalu. Mislim da gradjani treba da uvide ko radi u njihovu korist i da je jedini pravi izbor za koji treba da glasaju.

Orleanka

19.02.2018 18:16

Odgovornost vlasti se vidi na svakom koraku! Sve pohvale!

seka

19.02.2018 18:17

Sve je to Beograd. Granice su suvišne.

mila

19.02.2018 18:18

Svaka cast Mali.