SNS: ĐILAS I EKIPA STRPALI 22 MILIONA € ZA NASELJE STEPA U SVOJE DŽEPOVE?!

Autor: Republika

Vesti

21.02.2018

13:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska napredna stranka (SNS) upitala je danas Dragana Ðilasa i Aleksandra Šapića "kod koga je u džepu završilo 22 miliona evra koja su bila predviđena za izgradnju infrastrukture za naselje Stepa Stepanović, kao i zašto su uspeli da izgrade svega 30 odsto celokupnog projekta.

RepublikaFoto: Tanjug/Dimitrije Nikolić
Dragan Đilas

- Lopovsko-tajkunska koalicija-Ðilas, Šapić, Janković, Limunov Jeremić, Šutanovac i ostali hohštapleri, zarad jeftinih političkih poena lažu i manipulišu građanima kada god govore o naselju Stepa Stepanović - saopštio je SNS.

Naprednjaci istuču da su upravo u naselju Stepa Stepanović otvorene novoizgrđena škola "Danilo Kiš", vrtić "Mala sirena", otvorena je pošta, besplatno klizalište za sve Voždovčane, i da je upravo odgovorna vlast predvođena SNS-om uvela autobusku liniju 49.

- Da se bave Beogradom, interesom građana i da šetaju gradom umesto što svojim limuzinama samo prolaze, znali bi za sve to - poručuju naprednjaci.

Kako kažu, da su se "Ðilas i njegov najbliži saradnik Šapić bavili Beogradom i potrebama građana, a ne punjenjem vlastitih džepova, ispumpavanjem novca iz gradskih preduzeća i zaduživanjem prestonice za 1,2 milijarde evra, ne bi stanovnici naselja Stepa Stepanović morali da čekaju tim SNS da im obezbedi osnovne životne potrebe". 

- Umesto da obmanjuju Voždovčane, neka pošteno kažu da je SNS pored uređenja grada, izvođenja infrastrukturnih radova 550 kilometara asfaltiranih ulica, 396 kilometara vodovodne i kanalizacione mreže, vratila polovinu duga koji su Ðilas i Šapić ostavili čak i našoj deci - kažu u SNS.
 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (53)

Loading
poločasovničar

21.02.2018 14:14

Obećava Đilas, obećava. Kako bi opet prišao kasi Bg.

vanja

21.02.2018 14:15

Napunili su svoje dzepove.

hani

21.02.2018 14:15

Samo im je licni interes bio vazan.

Boža

21.02.2018 14:15

Đilas ništa nije uradio, a da nije imao ogromnu ličnu korist.