LOPOV ĐILAS HOĆE DA UGASI SVE DEMOKRATSKE LISTE: OSTAJE BEZ GLASOVA!

Autor: Republika

Vesti

24.02.2018

07:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Đilas, kandidat za gradonačelnika, u želji da prigrabi svaki opozicioni glas ne samo da je pokušao da obori listu Ljubiše Preletačevića Belog nego je to isto hteo da uradi i sa listom LDP-a!

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Dragan Đilas

- Jedan od Đilasovih simpatizera je na njegov direktan nagovor pisao je GIK-u i pokušao da sruši listi kako bi LDP-u bilo onemogućeno učešće na ovim izborima. Đilas bi bio najsrećniji da nijedna opoziciona opcija ne učestvuje na izborima i da opozicioni glasovi ne mogu da se raspoređuju ili, kako on voli da kaže, rasipaju - kaže izvor za Alo.

Komentarišući naša saznanja, Đorđo Žujović, prvi na listi LDP-a, za pomenute medije kaže da je poražavajuće čime se sve služe pojedinci u ovoj izbornoj kampanji.

- Podmetanje navodno zabrinutih građana, koji su inače aktivisti stranaka i kao takvi pišu žalbe, samo je pokazatelj političke kulture, odnosno spremnosti bukvalno na bilo šta zbog glasa na izborima. To ne može da zaustavi LDP, niti naš koncept, koji se baš bori za drugačiji način bavljenja politikom, u kojoj neće biti mesta za spletkarenje, intrige i podmetanja i tu nikada nas nećete naći. Znamo mi vrlo dobro ko piše žalbe bez osnova, danima spletkari protiv nas i žalosno je što u tome nema ni trunke politike, nego se sve svelo na lični obračun, valjda LDP ne treba da postoji, zato što su svi sem nas spremni da se bave politikom na način zbog kojeg su ljudi i pobegli iz politike - rekao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (23)

Loading
Neki_Nenad

24.02.2018 12:41

Djilas je toliko ocajan, da nema dalje!

Neki_Nenad

24.02.2018 12:42

Djilase idi u penziju, politika je zavrsena prica za tebe!

Neki_Nenad

24.02.2018 12:44

Ovaj Tajkun-lopov moze na sve nacine da muti i pokusava sve, ali narod vidi sve!

sonik

24.02.2018 13:15

Navikao da kontrolise zivot pa i kada ce kisa padati a zaboravio da je to proslost!