MIHAJLOVIĆ: DA LI JE TO ONAJ ISTI ĐILAS?!

Autor: Tanjug

Vesti

24.02.2018

10:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorana Mihajlović izjavila je da Đilas greši ako misli da je zaboravljeno šta je ostavio iza sebe i upitala da li je Dragan Đilas koji danas obećava brigu isti onaj koji je iza sebe ostavio dug od 5,3 milijardi dinara prema najugroženijim Beograđanima, deci, trudnicama i porodiljama.

RepublikaFoto: Tanjug
Mihajlović kaže da je sadašnja vlast izmirila dugove prethodne

- Prevario se bivši gradonačelnik Dragan Đilas ako misli da je zaboravljeno šta je ostavio iza sebe, i da može da obmanjuje građane lažnim obećanjima. Licemerno je da besplatne vrtiće i pomoć za stanarinu mladim bračnim parovima obećava Đilas, čija vlast je ostavila dug prema trudnicama i porodiljama od gotovo 390 miliona dinara - kaže Mihajlović.

Ona dodaje i da je aktuelna gradska vlast taj dug izmirila i da Grad Beograd danas nema ni dan kašnjenja u isplati socijalnih davanja, saopšteno je iz pres službe Mihajlović.


Ona ističe da građani na predstojećim izborima u Beogradu imaju priliku da još jednom pokažu šta misle o onima koji su gradu ostavili dug od 1,12 milijardi evra i koji znaju samo kako da potroše novac građana, ali ne i kako se budžetom raspolaže odgovorno i domaćinski.

- Kako izgleda kad se zaista brine o ljudima pokazala je upravo ova gradska vlast, tako što je smanjila dug Beograda za 500 miliona evra, uvela red u javna preduzeća koja su pod Đilasom grcala u gubicima, tako što je obezbedila pomoć za sve porodilje u Beogradu i novih 12.000 mesta u vrtićima - kaže Mihajlović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading