VESIĆ: Ovo nam je najveća podrška u Beogradu - znači da treba da radimo još više!

Autor: pink.rs

Vesti

05.03.2018

11:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gostujući u emisiji "Novo jutro" na Televiziji Pink Goran Vesić, gradski menadžer, u ime liste SNS zahvalio se svim Beograđankama i Beograđanima na ukazanom poverenju.

RepublikaFoto: Beoinfo
Vesić o proteklim izborima

- Oni su glasali za rad, nova radna mesta, promene, nastavak svih projekta koje smo započeli, od metroa, tunela koji povezuje Savsku i Dunavsku padinu, do Topčiderskog tunela, obilaznice oko Beograda, konstrukcije Trga republike, novih fasada, zato su građani glasali, za politiku razvoja, a ne za politiku mržnje - istakao je Vesić.

Kako ocenjuje ova kampanja, kada je u pitanju opozicija, bila je "vrlo histerična" i to je, bila kampanja u kojoj je plasirano mnogo laži, neistina i kako smatra, po tome će ova kampanja biti zapamćena.

- Naravno, najviše na meti bio je Aleksandar Vučić, kao nosilac naše liste. Moram da kažem, SNS nikada nije imala veću podršku u Beogradu, ovo je najviša podrška koju imamo kao stranka, a obaveza je da radimo još više, da budemo još marljiviji, da sprovodimo naš program za Beograd, sa kojim smo izašli pred građane i da Beograd u naredne četiri godine postane bolje mesto za život, nego što je danas, kao što je danas bolji nego pre četiri godine - naglasio je Vesić.

Po njegovim rečima o gostovanju u emisiji na Javnom servisu nije želeo mnogo da priča jer je bila izborna tišina i nije želeo ni na koji način da je krši.

- U tom gostovanju sam pozvan kao gost, a protiv mene je bilo troje ljudi iz opozicije, što znači da je odnos bio tri prema jedan, što baš i nije bilo fer. Kada ste na vlasti često se dešava da imate takvu situaciju. Na Javnom servisu je to skoro i uobičajeno. U tom gostovanju ja sam došao da kažem jasne dokaze o tome šta je Dragan Đilas radio kada je bio na vlasti u Srbiji i u Beogradu – objašnjava Vesić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (48)

Loading
Kola

05.03.2018 12:47

Cinjenica je da SNS ima najvecu podrsku gradaja i sve to zahvaljujuci marljivom radu i trudu.

Mika

05.03.2018 12:47

Upravo tako!!!!.Samo rezultati se priznaju.

Mija

05.03.2018 12:50

Pobeda je zasluzena, jer je dokazano da se politika vodi u interesu gradjana.

Sara

05.03.2018 12:51

Narod vam je ukazao poverenje, samo napred.