BALŠA SKEPTIČAN POSLE IZBORA: DS više nema pravo na grešku

Autor: N1, Republika

Vesti

09.03.2018

11:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši predsednik Gradskog odbora Demokratske stranke u Beogradu, Balša Božović, najavio je u Novom danu TV N1 da će celokupno rukovodstvo stranke u nedelju podneti ostavke zbog lošeg rezultata na izborima u glavnom gradu. U narednih nekoliko meseci biće jasno da li će DS opstati, kaže Božović i upozorava da ta stranka više nema pravo na grešku.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Balša Božović

Božović kaže da je ohrabren jučerašnjom sednicom Glavnog odbora DS-a posle koje je saopšteno da će predsednik stranke Dragan Šutanovac i celokupno rukovodstvo u nedelju podneti ostavke. “Onda se nadam da ćemo analizirati duboko šta se desilo i ovu dramatičnu poruku koju su građani Beograda poslali DS-u”, rekao je Božović.

U narednih nekoliko meseci biće, kako kaže, jasno da li će DS opstati i nastaviti da bude najmodernija snaga u Srbiji.

- Mislim da nije suština u tome da DS iz izbornog poraza u izborni poraz, menja rukovodstvo i lidera, da promene budu kozmetičke. Prevashodno je važno da DS napravi suštinsku promenu – kada etiku namera zameni etikom odgovornosti, kada se ne budemo žalili okolnostima u kojima radimo, već i njih ukalkulišemo u plan za ostvarenje ciljeva - poručio je on, izrazivši uverenje da je DS potreba građana čije interese mora da štiti.

- Da li će DS biti veliki faktor u budućnosti, zavisi od toga da li će shvatiti potrebe građana u budućnosti. DS ima samo još jednu šansu i treba pametno da je iskoristi- istakao je doskorašnji predsednik Gradskog odbora demokrata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (66)

Loading
andrijana123

09.03.2018 11:40

DS je greska od stranke!!!

Natasa

09.03.2018 11:42

DS je jedna velika greska.

delije1389

09.03.2018 12:21

@Natasa - Greska za greskom i tako redom.

Milica

09.03.2018 11:47

Pa DS samo to i zna da radi.