Jedna beogradska opština ima klubove iz svih sportova, čak i kriketa

Autor:

Vesti

22.11.2018

14:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beogradska opština Palilula organizovala je tribinu "Sport i lokalna samouprava", kojoj su prisustvovali predstavnici palilulskih sportskih klubova. Oni su upoznati sa načinom učešća u projektu "Palilulska kartica", a bilo je reči i o organizovanju besplatne škole sporta za školarce tokom letnjeg raspusta od sledeće godine.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Aleksandar Jovičić

Predsednik opštine Palilula Aleksandar Jovičić je izjavio da je ponosan što je za protekle, skoro tri godine, uspostavljena saradnja sa sportskim klubovima kakva nije postojala nikada do sada.

- Današnja tribina to pokazuje, jer se na naš poziv odazvalo više od 50 klubova. Posebno me raduje što su mali sportovi oživeli, što je sve više klubova koji okupljaje mlade koji se bave borilačkim veštinama, kajakom, plivanjem, sportskim ribolovom, šahom. Imamo i fudbal, košarku, odbojku, tenis, ali imamo i kriket i hokej, koji nisu masovni i popularni. Sa svima sarađujemo i svaki put kada nas pozovu izlazimo im u susret koliko god nam to mogućnosti dozvoljavaju. Logistički, finansijski ili na neki drugi način - istakao je Jovičić.

Na tribini je rečeno da je do sada kartice dobilo više od 5.000 građana Palilule, starijih od 18 godina, koji žele da uz ovu karticu ostvare različite popuste, od 10 do 30 odsto na proizvode i usluge kod više od sto privrednih subjekata, od ugostiteljskih usluga, prodavnica, dečjih igraonica, preko škola jezika i računara, do tehničkog pregleda i zdravstvenih usluga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading