"Mini basket" i "Otvorena škola tenisa" za najmlađe na Sajmu sporta uz podršku NIS-a

Autor: Sponzorisani tekst

Vesti

23.11.2018

13:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom trajanja Sajma sporta od 23. do 25. novembra na Beogradskom sajmu, kompanija NIS u saradnji sa Teniskim savezom Srbije (TSS) i Košarkaškim savezom Srbije (KSS) organizuje "Otvorene škole tenisa" i "Mini basket" turnir za decu.

RepublikaFoto: ST/B. PAVLOVIĆ
Najmlađi na ovogodišnjem Sajmu sporta

Deca svih uzrasta, tokom trajanja sajma, imaju priliku da besplatno uživaju u školama tenisa i uz pomoć stručnih trenera i odgovarajuće opreme nauče pravila "belog sporta", kao i da odigraju mini turnir u basketu i tako "odmere" svoje košarkaške veštine sa vršnjacima.

Promocija sporta i afirmacija sportskih vrednosti jedan je od prioriteta društvene odgovornosti NIS-a koja se sprovodi pod sloganom "Budućnost na delu". Ovogodišnjim aktivnostima na Sajmu sporta poput "Otvorenih  škola tenisa" i "Mini basket" turnira za najmlađe,  kompanija zajedno sa svojim partnerima iz KSS-a i TSS-a nastavlja sa podrškom dečjem sportu i promocijom zdravog načina života. U "Otvorenim školama tenisa" do sada je učestvovalo više od 30.000 dece širom Srbije.

Ovo je peta godina za redom da NIS učestvuje  na Sajmu sporta -jedinstvene manifestacije u Srbiji, koja se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta i Sportskog saveza Srbije i okuplja veliki broj domaćih i svetskih sportskih zvezda, predstavnika sportskih saveza i Olimpijskog komiteta Srbije, pružajući mnogo zanimljivih sadržaja za sve poklonike sporta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading