NEDELJA ZA UŽIVANJE: I danas toplo vreme!

Autor: Tanjug

Vesti

25.11.2018

07:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji će danas biti pretežno oblačno, ujutru i pre podne na jugozapadu mestimično s kišom, od sredine dana kiša i u ostalim krajevima.

RepublikaFoto: pixabay.com

Vetar slab i umeren, u košavskom području i na planinama jak, a na jugu Banata povremeno i olujni, južni i jugoistočni, saopštio je Republički hidrometeoroški zavod Srbije (RHZS). 

Najniža temperatura od dva do sedam stepeni, najviša dnevna od 11 do 15.

I u Beogradu pretežno oblačno, ujutru i pre podne suvo, od sredine dana povremeno s kišom. Vetar umeren i jak, jugoistočni. Najniža temperatura sedam, najviša dnevna 13 stepeni.

U ponedeljak i dalje relativno toplo, pretežno oblačno, mestimično s kišom, ujutru i pre podne sa umerenim i jakim, a na jugu Banata i olujnim, jugoistocnim vetrom koji ce biti u skretanju na zapadni, severozapadni. 

U utorak hladnije, mestimicno s kisom, u sredu hladno i vetrovito sa snegom u celoj zemlji, a od četvrtka suvo i vrlo hladno s jutarnjim mrazem i dnevnom temperaturom od oko ili malo iznad 0 stepeni, samo je ponegde moguce provejavanje slabog snega.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading