Crni oblaci nad Srbijom: Danas potop!

Autor: Republika

Vesti

10.12.2018

07:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na severu Srbije danas će biti pretežno sunčano vreme, u ostalim krajevima umereno do potpuno oblačno, mestimično sa kišom, a na planinama sa snegom.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Ilustracija

Od sredine dana doći će do postepenog razvedravanja u zapadnim i centralnim krajevima. Vetar će biti slab i umeren, severozapadni. U severnim, centralnim i istočnim predelima povremeno i jak, uveče u slabljenju.

Tokom noći, susnežica i sneg mogući su u nižim predelima južne i juogistočne Srbije. Najniža temperatura od nula do 5 stepeni, najviša od 4 do 9 C, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. U Beogradu će ujutro i pre podne biti pretežno oblačno, povremeno sa kišom, a od sredine dana doći će do razvedravanja. Vetar će biti umeren, povremeno jak, severozapadni, uveče u slabljenju. Najniža temperatura oko 5 C, najviša oko 9 C. Prema prognozi za narednih sedam dana, do kraja perioda u Srbiji će biti umereno do potpuno oblačno, malo hladnije, ponegde sa slabom susnežicom i snegom. Više padavina očekuje se u planinskim predelima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading