NOVA AKCIJA: U nedelju širom Srbije brojni besplatni pregledi!

Autor: Republika

Vesti

14.12.2018

11:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministarstvo zdravlja poziva građane da u nedelju, 16. decembra, od 8 do 16 časova, u zdravstvenim ustanovama širom zemlje obave preventivne preglede i time pozitivno utiču na svoje zdravlje.

Tom prilikom, svi građani, i oni bez zdravstvenog osiguranja, moći će da obave oftalmološki i pulmološki pregled, po potrebi urade rentgen pluća i tumor markere pluća i debelog creva.

U prethodnih jedanaest akcija, blizu 220.000 građana Srbije obavilo je preventivne preglede a od tog broja nekoliko hiljada njih upućeno je na dalju dijagnostiku. Pored toga, tokom meseca novembra organizovani su mamografski pregledi i preventivni pregledi prostate, na kojima je više hiljada građana proverilo svoje zdravlje.

Lista zdravstvenih ustanova koje učestvuju u akciji sa vrstom pregleda koji će biti obavljani u svakoj ustanovi biće istaknuta na zvaničnoj internet prezentaciji Ministarstva zdravlja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading