LEDENO I KLIZAVO! Srbija ceo dan u minusu, a popodne se očekuje i još snega!

Autor: Tanjug

Vesti

17.12.2018

07:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji će danas ujutru biti hladno, u većini mesta sa umerenim mrazem, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. Tokom dana biće oblačno, ujutru i pre podne uglavnom suvo, posle podne i uveče mestimično sa snegom, dok su na krajnjem jugoistoku moguće mešovite padavine (kiša i sneg), ponegde uz poledicu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Vetar uglavnom slab, a jutarnja temperatura od minus 9 do minus 2 stepena, najviša dnevna u većini mesta od minus 2 do 0 stepeni, na krajnjem istoku i jugoistoku malo toplije, do 2 stepena.

U Beogradu će biti oblačno i hladno, tokom većeg dela dana suvo, kasnije po podne i uveče povremeno sa slabim snegom. Vetar slab, a jutarnja temperatura od minus 6 do minus 4 stepena, najviša dnevna oko minus 1 stepen.



Prema prognozi za narednih sedam dana, u Srbiji će u utorak biti oblačno i hladno, povremeno sa slabim snegom uz manje povećanje visine snežnog pokrivača u centralnim i južnim krajevima Srbije, samo na severu Vojvodine suvo. 

U sredu se očekuje malo toplije i bez padavina, uz delimično razvedravanje. U četvrtak u košavskom području jugoistočni vetar biće u pojačanju, uz postepeno naoblačenje sa zapada. Po podne i uveče na severu i zapadu, a u petak i u ostalim krajevima ponegde se kišom, koja se na krajnjem severu može lediti na tlu. Zatim pretežno oblačno, povremeno s kišom, na visokim planinama sa snegom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading