SNEG JUTROS NAPRAVIO KOLAPS U SAOBRAĆAJU: A padaće i narednih dana

Autor: Republika

Vesti

24.01.2019

07:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji danas oblačno sa snegom, uz formiranje i povećanje snežnog pokrivača.

RepublikaFoto: Tanjug/J. PAP
Foto: Ilustracija

Na severoistoku, istoku i jugoistoku Srbije biće kiše i susnežice, a potom će do kraja dana i u tim predelima kiša preći u sneg. Duvaće slab do umeren, povremeno i pojačan severozapadni vetar.

Jutarnja temperatura od -1 do 3 stepen, maksimalna dnevna od 0 do 4 stepena.

U Beogradu oblačno i hladno sa snegom, uz povećanje snežnog pokrivača. Duvaće umeren severozapadni vetar. Temperatura tokom većeg dela dana biće oko 0 stepeni.

U Srbiji sutra i prekosutra oblačno i hladno sa snegom, uz dalje povećanje snežnog pokrivača.

Maksimalna temperatura sutra će biti od -2 do 1, dok se prekosutra u većini predela očekuje ledeni dan i maksimalna temperatura biće od -4 do nule.

U nedelju suvo, uz slab do umeren, ponegde i jak jutarnji mraz, dok će tokom dana biti toplije i sa sunčanim intervalima.

Maksimalna temperatura od 1 do 5 stepeni. U ponedeljak naoblačenje sa kišom, a u toku jutra biće uslova za ledenu kišu. Očekuje se toplije, a u košavskom području duvaće jak jugoistočni vetar, na jugu Banata i u Podunavlju i sa olujnim udarima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading