(VIDEO) Oglasio se kontroverzni Miroljub Petrović: Evo šta je rekao u svoju odbranu

Autor: Blic, Republika

Vesti

24.01.2019

13:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biljana Jovanović (32), čiji je rođeni brat Slavčo Petrov (31) preminuo 7. januara, nakon "saveta" Miroljuba Petrovića koji ga je bizarnim metodama lečio od tumora, našla se jutros u programu uživo sa ovim kontroverznim "doktorom", koji je na kraju u svojoj odbrani poručio: "Šta ja da radim što će neko da shavti da ću da ga izlečim?".

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Miroljub Petrović

Sestra preminulog Slavče Petrova, Biljana, u emisiji je rekla da im je Petrović savetovao da ni slučajno ne idu kod lekara, kad je njenom bratu otkriven tumor na mozgu i da će mu od njegovih tinktura biti bolje, te je, kako tvrdi sestra, kada je mladić preminuo, svu krivicu svalio na porodicu.

Iako je Biljana u emisiji rekla da ne krivi direktno Petrovića za smrt svog brata, činjenica je da se on, lažno se predstavljajući, ozbiljnu bolest njenog brata lečio "sokovima, šetnjom i molitvama", savetima preko mejla, ali i u njegovom centru, gde im je dan naplaćivao 120 evra.

Sestra nesrećnog mladića sada kaže da, kada bi sve ponovo prošla, sigurno bi se obratila lekarima za pomoć mnogo pre nego što mu stanje pogoršalo.

- Doktori su nas na početku isprepadali. Bio je to šok za celu porodicu. Mnogo teško smo primili vest da brat ima tumor. Lekari su mu dali terapiju protiv epileptičnih napada, ali za lečenje tumora ne. Rekli su da mora da se prati, da je verovatno u pitanju benigni. Odmah sam poslala mejl Petroviću i on mi je odgovorio - kaže Biljana, koja je u emisiji ponovila da su Petroviću platili tinkture, kao i boravak njenog brata u njegovom centru.

"Nisam rekao da mogu ikoga da izlečim"

Miroljub Petrović, uprkos tvrdnjama sestre preminulog da je on proveo nekoliko dana u njegovom centru po ceni od 120 evra na dan, tvrdi da ga nije ni video, da lečenje ne naplaćuje, kao i da nije porodici rekao da može da ga izleči.

- Nisam! Nisam rekao da mogu ikoga da izlečim. Nisu razumeli moju poruku, a to je da ljudima samo mogu da dam savet šta da rade. Sve bolesti nastaju zbog nezdravog načina života. Nikada nisam video Biljaninog brata niti ga čuo telefonom. Nije istina da naplaćujem lečenje. Ljudi dolaze da primene program ili im ga šaljem na mejl. Razume se da je Biljana očekivala da pomognem. Dao sam sve od sebe - naveo je kontorverzni Miroljub Petrović.

RepublikaFoto: Printskrin
Prepiska 

- Ja nemam vremena da radim s pacijentima. Nisam video njenog brata. Ne bavim se lečenjem, već savetovanjem da zdravo žive. Šta ja da radim što će neko da shvati da ću da ga izlečim - naveo je on i u studiju je rasprava krenula u žustrom smeru, kada se Petrović i razgalamio na sagovornicu.

- Sve sam tinkture dao džabe za lečenje vašeg brata - povikao je Petrović na sestru preminulog mladića, na šta je ona još jednom ponovila da je njen brat za pet ili šest dana lečenja u njegovom centru platio po 120 evra dnevno i dodala.

- Ne želim više da razgovaram na ovu temu s vama. Ja sam lično kupovala, po tinkturi sam plaćala 700-800 dinara - kazala je ona.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading