PUTINOV PRIJATELJ DOŠAO U SRBIJU NA DIJETU

Autor: Sponzorisani tekst

Vesti

25.01.2019

11:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon Putinove posete Srbiji, u Beograd je stigao njegov prijatelj i poznati novinar Dmitrij Aleksandrovič Haustov, ali zbog čuvene Liposukcijske dijete.

Foto: Promo foto

Naime, od nedavno se ova dijeta pojavila u Moskvi i odmah je postala poznata nakon što je čuveni tv voditelj Kiril Radcig, poznatiji kao "Doktor I", pred tv kamerama i milionima gledalaca smršao 10 kilograma za 14 dana.

Foto: Promo foto

To je izazvalo veliki interes u Rusiji, a Dmitrij Haustov je došao kako bi napravio reportažu i testirao ovu revolucionarnu metodu mršavljenja. Dmitrij Haustov je pred tv kamerama najgledanije ruske televizije stao na vagu koja je pokazala 138 kilograma. Njegova misija je uveriti se da dijeta zaista deluje i već nakon prve nedelje vaga je poklazala 6 kilograma manje.

Foto: Promo foto

Gostujući u tv emisiji kod Milomira Marića koji se ruskoj zvezdi pridružio na dijeti, Dmitrij je rekao da se prijateljski odnosi između Srbije i Rusije moraju graditi na svim područjima, od ekonomije do zdravstva pa čak i dete jer je i Rusija, poput ostatka sveta, suočena sa problemom debljine. Ovaj projekat International Health-a u Rusiji, podržao je i prof. dr Zejnidin Zejnudinov sa Instituta za zdravu ishranu i dijetu u Moskvi, a ostvareno je i partnerstvo i sa Ruskom akademijom nauka i umetnosti.

Foto: Promo foto

Dmitrij Haustov je pre 10 godina vodio projekat mršavljenja pred tv kamerama na nacionalnoj televiziji gde je učestvovalo 12 kandidata, a on je tada smršao 25 kilograma.

Nakon što isproba Liposukcijsku dijetu, planira ponovo da okupi veliku ekipu poznatih ruskih zvezda koji će zajedno mršaviti pred očima desetina miliona gledalaca i to uz pomoć Liposukcijske ishrane sa kojom je u našem regionu smršalo već preko 100.000 ljudi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading