Red kiše, red snega: Tmurno i hladno vreme nije sve što će nas mučiti!

Autor: Tanjug

Vesti

29.01.2019

07:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji će danas biti pretežno oblačno, malo hladnije, u nižim predelima mestimično sa slabim mešovitim padavinama (kišom i snegom), na planinama sa snegom.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Foto: Ilustracija

Ujutro se u Banatu, na području Beograda i u istočnim krajevima zemlje očekuje kiša koja će se lediti pri tlu. 

Jutarnja temperatura od -4 do 1 C, najviša dnevna od 2 do 6 C. Krajem dana i u toku noći u većini mesta očekuje se prestanak padavina, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.


U Beogradu će danas biti pretežno oblačno, malo hladnije, povremeno sa slabim mešovitim padavinama (kišom i snegom). 

Sedam narednih dana kroz "lupu" meteorologa

Prema prognozi za narednih sedam dana, u sredu će iznad većeg dela bez padavina, samo još ponegde u Timočkoj Krajini i na jugoistoku Srbije mestimično kiša i sneg. U četvrtak i petak ujutro slab mraz, tokom dana umereno oblačno i uglavnom suvo. Za vikend se očekuje osetno toplije uz jačanje južnog i jugoistočnog vetra i mestimično sa kišom, pa će se nastaviti topljenje snežnog pokrivača. Početkom naredne nedelje temperatura će biti u postepenom padu, a u košavskom području vetar u slabljenju.

Ujutro u pojedinim delovima grada očekuje se kiša koja ce se lediti pri tlu. Vetar slab i umeren, uglavnom zapadni i severozapadni. Jutarnja temperatura oko -1 C, najviša dnevna oko 3 C. Krajem dana i u toku noći očekuje se prestanak padavina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading