(FOTO) Slike demantuju Boška Obradovića: Glišić koji je doneo vešala na proteste blizak DVERIMA

Autor:

Vesti

04.02.2019

17:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bosko Obradović nastavio je da obmanjuje javnost iznošenjem brutalnih laži da su vešala bila provokacija SNS-a, iako brojne fotografije potvrđuju blisku povezanost Obradovića i uhapšenog Slobodana Glišića koji je na saslušanju priznao da je napravio i doneo vešala na Terazije.

RepublikaFoto: Republika
Boško Obradović sa Slobodanom Glišićem

Fotografije Obradovića i Glišića mogu se pronaći i na zvaničnim Fejsbuk stranicama Dveri, ali i na drugim društvenim mrežama.

Uprkos tome što predstavnici Saveza za Srbiju iznošeme brojnih laži pokušavaju da se distanciraju od osoba koje su napravile i nosile vešala, slike Glišića sa Boškom Obradovićem nedvosmisleno pokazuju njihovu povezanist i bliskost.

Kako nezvanično saznajemo, Slobodan Glišić, koji je priznao na saslušanju u policiji da je napravio i nosio vešala, vec duže vreme se hvali svima da je u odličnim odnosima sa najvišim rukovodstvom Dveri.

Prema rečima našeg izvora, Glišić je u stalnoj komunikaciji sa visokim funkcionerom Dveri Srdjanom Nogom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (13)

Loading
Tresimesi1

04.02.2019 18:29

Koja god da je osoba koja je nosila ili organizovala nošenje vešala i time poyivala na linč pripadnike svog naroda,mora da krivično odgovara bez ikakvog opravdanja.

Nebojša

04.02.2019 18:30

Sve je to iz njihove kuhinje, nema tu ništa sporno.

Lela

04.02.2019 18:31

Sad je jasno da je Bosko lazovcina.....

Vlajko

04.02.2019 18:34

Boškov "politički program" udri,vređaj,viči i uvek laži.