Pretučeni učenik (16) iz Kragujevca pušten na kućno lečenje, nasilniku krivična prijava

Autor: blic.rs, Republika

Vesti

04.02.2019

18:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učenik Prve tehničke škole R.R.(16) koji je prošlog četvrtka povređen na času fizičkog vaspitanja, kada ga je pesnicom udario godinu dana stariji M.L., danas je otpušten na kućno lečenje.

Foto ilustracija

Kako je za "Blic" izjavila Vesna Đorđević, portparol Višeg tužilaštva, policija je podnela krivičnu prijavu zbog nanošenja teških telesnih povreda.

- Sudija za prethodni postupak za maloletnike će da se bavi ovim predmetom, ali zna se da je R.R. zadobio tešku telesnu povredu, potres mozga. Njega je udario pesnicom posle kraće svađe M.L. Od udarca glavom u pod dobio je potres mozga - kaže Đorđević.

Tim za borbu protiv nasilja je zasedao u Prvoj tehničkoj školi, kakvu će kaznu dobiti učenik koji je školskog druga povredio odlučiće se nakon sastanaka saveta roditelja, školskog odbora i drugih relevantnih faktora. Ona se vodi od ukora pa do isključenja iz škole.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading