Da li je ovo kraj zime? Narednih dana i do 15 stepeni

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

15.02.2019

18:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme u Srbiji za vikend i početkom sledeće nedelje biće suvo i toplije sa temperaturom iznad prosečnih vrednosti za ovo doba godine, te nas za vikend očekuje 10, a početkom sledeće nedelje i do 15 stepeni, kaže meteorolog Slobodan Sovilj.

RepublikaFoto: pixabay.com

U prvoj polovini sledeće nedelje jutra će biti hladna, mestimično sa slabim marzem i maglom, ali u toku dana biće pretežno sunčano i nadprosečno toplo.

- Pad temperature očekuje se u drugoj polovni naredne sedmice, tačnije od četvrtka. Postepeno naoblačenje usloviće i pojavu kiše, ali kratkotrajnog i prolažnog karaktera u nižim predelima, dok bi na planinama bilo uslova za snežne padavine - rekao je Sovilj za Tanjug.


Temperatura će u drugoj polovini sledeće nedelje pasti za 10 sepeni, ali Sovilj kaže da će taj talas zahlađena biti kratkotrajan, jer nas krajem meseca ponovo očekuje sunčano i toplije vreme.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading