"Borba" proslavila 97. rođendan!

Autor: A. M.

Vesti

20.02.2019

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Borba" svečano je juče obeležila dva jubileja - 97 godina postojanja i 75 od osnivanja najstarije samostalne grafičke kuće u Srbiji.

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Direktori Borbe i Medijske mreže Andrija Jorgić i Ljubomir Dabović

Predsednik Organizacionog odbora kompanije "Borba" Andrija Jurgić istakao je značaj ovog jubileja i pozvao sve da dođu i upoznaju se sa istorijom ove štamparije.

- Okupili smo se povodom dvostrukog jubileja kuće u kojoj živimo i radimo. Kako bismo dočarali šta je sve "Borba" pokrenula tokom ovih godina rada, snimili smo i film od 22 minuta - rekao je Jurgić za naš list i dodao da je organizovana i izložba u 97 slika, koja može da se pogleda na četvrtom spratu u zgradi "Borbe".

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Milorad Vučelić (levo) i čelnik štamparije Vlada Gudurić

Na svečanosti su uručene i zahvalnice najboljim radnicima. Među zvanicama bili su Ilija Petković, bivši selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Aleksandar Marković, poslanik SNS, Milica Lukešević, direktorka Fonda solidarnosti, Aleksandar Gajović, državni sekretar za informisanje, voditeljka Snežana Dakić...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading